Verleidelijke cadeaus


Valentijnsdag is dé gelegenheid om uw geliefde extra in de watten te leggen of uw liefde aan iemand te verklaren. De invulling van deze superromantische dag is zeer persoonlijk. Of u nu kiest voor een gezellig uitje, een anonieme liefdesverklaring, het langverwachte huwelijksaanzoek of een verleidelijk cadeau. Hieronder helpen we u met tips voor persoonlijke cadeaus.

Persoonlijk en verwennen

Natuurlijk kunt u een willekeurig cadeau geven. Gewoon iets waarvan u weet dat uw geliefde het graag wil hebben. Als u het niet precies weet, hou dan in ieder geval de volgende trefwoorden in gedachten: persoonlijk en verwennen. Schrijf deze trefwoorden op een vel papier en concentreer u in gedachten op uw geliefde. Wat past bij deze persoon. Wat zijn zijn/haar passies. Op welke manier wordt uw geliefde het liefst verwend. Houdt hij/zij van uitgaan of juist van lekker thuis. Deze oefening zal zeker tot cadeau-ideeën leiden. Hieronder nog een aantal tips.

Reizen, verzorging, kleding en sierraden

Reizen

Indien u weet dat uw partner altijd al naar …… heeft willen gaan, zorg dan voor de ultieme reisverrassing. Regel stiekem vrije dagen voor hem of haar en vertel pas op het laatste moment dat jullie op reis gaan. Niet goedkoop, wel heel leuk.

Persoonlijke verzorging

Parfums, make-up en cosmetica. Dit zijn prachtige verwencadeaus. Een beautydag voor twee is ook een heerlijke manier om samen te ontspannen.

Voor vrouwelijke (en soms ook mannelijke) cadeauontvangers kunt u een afspraak regelen bij een schoonheidsspecialiste en/of kapper. ‘s Avonds neemt u hem/haar dan mee uit, zodat de nieuwe ‘look’ door velen kan worden bewonderd.

Kleding & Sieraden

Koop iets iets waarvan u weet dat uw partner het niet snel voor zichzelf zou kopen. Een leren jas bijvoorbeeld of een prachtige avondjurk. Ook sieraden zijn prachtige cadeaus voor de liefhebbers. Voor een extra romantisch tintje laat u er de datum 14 februari 2001 (of de datum waarop u elkaar hebt leren kennen) in graveren.

Activiteit en bloemen

Geef een activiteit

Misschien heeft uw geliefde een (min of meer) verborgen wens. Roept hij/zij bij het zien van lasergamen of bungeejumpen altijd: dat zou ik ook wel eens willen doen? Verras hem of haar dan met deze activiteit. Ook een ballonvaart is heel leuk en misschien wel de meest romantische van de genoemde opties.

Zeg het met bloemen

Maar kies wel de goede!

  • Amaryllis: Betoverende schoonheid
  • Vergeet-me-niet: Ware Liefde
  • Provence roos: Mijn hart is in vuur en vlam
  • Rode tulp: Liefdesverklaring
  • Gele chrysant: Voorzichtige liefde
  • Jasmijn: Sensualiteit

Veel succes met het bedenken van het juiste cadeau! Wij wensen u een onvergetelijke Valentijnsdag toe!

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen