Trouwen in het buitenland in de praktijk


Niets is leerzamer dan uw eigen ervaringen. Op de tweede plaats komen de ervaringen van een ander. Op deze pagina verzamelen we bloopers, succesverhalen en al het andere dat het publiceren waard is. Uw verhalen horen we daarom graag!

 

Op de Bahamas

Melina: Wij zijn in 1993 op de Bahamas getrouwd. Onze beide ouders zijn al jaren gescheiden en sommige ervan weer hertrouwd. Als de 1 kwam, kwam de ander weer niet…. Toen hebben we besloten het met ons tweetjes te doen.Kaarten zijn verstuurd op de dag dat we waren getrouwd. Veel mensen hebben ons dit kwalijk genomen, we zijn daarna ook bijna nooit meer uitgenodigd voor bruiloften van bijvoorbeeld neven en nichten, heel kinderachtig. Maar we hebben hele leuke herinneringen aan een dag zonder stress en ruzie.Alles was door het reisbureau geregeld, zij wisten precies welke papieren we nodig hadden.”

 

Verrassing!

Anita: “Wij zijn vorig jaar op 1 mei 2000 op Jamaica getrouwd. Dit was een onvergetelijke gebeurtenis! Wij zijn daar met ons twee getrouwd, met Amerikaanse getuigen, die we de eerste dag daar hadden ontmoet. Op de dag dat wij zijn getrouwd, kreeg het thuisfront (dat dacht dat wij op vakantie in Spanje waren) een kaartje met een uitnodiging voor een feestje het weekend dat wij weer thuis zouden komen. Echt schitterend en aan te raden. Wel op tijd beginnen met het papierwerk!”

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen