Romantische verrassingen


U kunt iedere dag van het jaar zo romantisch maken als u zelf wilt. Er zijn echter altijd zoveel andere zaken gaande, dat de romantiek er nog wel eens bij inschiet. Werk, familie en hobby’s, om maar een paar voorbeelden te noemen. Laat dat op Valentijnsdag nu eens niet gebeuren en bouw een romantisch feestje. Een feestje met verrassingen en presentjes. Hier wat tips voor romantische verrassingen. Voor elk budget en iedere persoonlijkheid.

Suggesties voor persoonlijke verrassingen voor uw geliefde. Allemaal heel verschillend, maar stuk voor stuk superromantisch:

Bad, herhaling en een serenade

Bad bij kaarslicht

Zet de badkamer vol kaarsjes, romantische wierrook en/of geurkaarsjes. Vul het bad met aromatische oliën en verwen je geliefde met een heerlijke rugmassage.

In de herhaling, het eerste afspraakje

Beleef het eerste afspraakje opnieuw. Ga naar hetzelfde restaurant, dezelfde film enzovoorts.

Een blijvende serenade

Maak een cd met alle liedjes die voor jullie samen een bijzondere betekenis hebben.

Plakboek, digitaal, spannend en lekker genieten

Een liefdesplakboek

Maak een plakboek met foto’s, kaarten, briefjes, gedichten et cetera. Alles wat u herinnert aan een mooi moment samen.

Digitale romantiek

Verklaar uw liefde op een webpage die volledig gewijd is aan uw (geheime) liefde en mail hem of haar het adres.

Intiem & spannend

Als u de Valentijnsavond intiem thuis wilt vieren, hebben we nog een ideetje voor u. Zorg dat alle lichten gedoofd zijn. Maak met kleine kaarsjes of waxinelichtjes vanaf de gang een spoor naar de plaats waar u op uw geliefde wacht. Vlak voordat hij of zij thuiskomt, steekt u alle kaarsjes aan. Hang een briefje op, waarin u uw geliefde vraagt ieder kaarsje op weg naar het einddoel uit te blazen. Spannend, maar wel veilig. Hoe u het verder invult, is aan u natuurlijk!

Lekker genieten

De liefde is een feest van en voor de zintuigen. Eten is ook een heerlijke zintuiglijke ervaring. Op Valentijnsdag kunt u dit prachtig combineren. Maak een speciaal Valentijnsdiner voor uw geliefde. Dit kan een combinatie zijn van haar of zijn lievelingskostjes. Of u maakt iets totaal nieuws. Doe inspiratie op bij onze dinersuggesties.

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen