Ontspannen Vrijgezellen: High Tea, Beautydag, Dobberen, Kleurenfeestje


Na alle spannende voorbereidingen en vlak voor de grote dag is het aanstaande echtpaar wel toe aan rust en ontspanning. En ook de uitgenodigde vrienden en vriendinnen slaan een dagje (of langer) lummelen vast niet af.

 

Kies voor een heerlijk hotelarrangement in een rustgevende omgeving. Zorg dat het hotel voorzien is van sauna en beautyruimten, zwembad en een goed restaurant. Regel een beauty-verzorging of een make-uples van een visagist.

 

Een leuk alternatief is een pyjama party bij iemand thuis. Het tenue is natuurlijk nachtkleding, de sfeer is ontspannen. Zorg voor voldoende video’s, spelletjes, hapjes en drankjes en natuurlijk beddengoed. Foto-albums leveren ook stof voor kletsen tot diep in de nacht. De volgende dag een feestelijk ontbijt als afsluiting, thuis of buiten de deur. Hieronder vindt u tips van andere bezoekers.

 

High Tea

Shimrit: “Ik heb op mijn vrijgezellendag met al mijn vriendinnen een rondvaart gemaakt door de grachten van Amsterdam. Daarna hebben we een high tea gebruikt in het Amstel. De uitgesproken mogelijkheid om rustig bij te kletsen onder het genot van heerlijke zoetigheden en sandwiches. Ik heb daar heel erg van genoten!”

 

Beautydag

Marion: “Een beautydag (sauna, eten, massage et cetera) en daarna stappen.” 

 

Dobberen

Francis: “Vissen op een vissersboot. Maar kijk uit: door het dobberen komt bier twee keer zo hard aan!”

 

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen