Kersttrend


Wilt u helemaal modieus en trendy uit de hoek komen? Lees eerst hieronder what’s hot & what’s not voor Kerst.

Wie helpt ons aan informatie over de nieuwste trends?

.

Strak

De trend in wonen dit jaar is minimalistisch en strak. Hierbij denken we aan veel gebruikte kubistische vormen en staalaccenten zoals roestvrij staal en aluminium. Wat betreft de kleuren in huis voert grijs gecombineerd met sprekende kleuren, zoals paars, de boventoon.

Zilver

Dé trend voor de Kerst dit jaar is dan ook zilver en aluminium met allerlei kleuren paars. Ook helder of paars gekleurd glas is hiermee goed te combineren. Door wat verschillende theelichtjes en windstolpen krijgt u al gauw het beoogde effect.

Duizend-en-een-nacht

Nu is het natuurlijk niet zo dat u gelijk al uw oude meubels en Kerstspulletjes maar de deur uit moet doen! Want ook de oude Kerstversieringen kunt u nog héél goed gebruiken. Er is namelijk ook nog een andere trend.die van ‘duizend-en-een-nacht’.

Bij deze trend kunt u gebruikmaken van de oosterse kleuren goud, rood, geel en bruin. Deze kleuren geven een zeer warme uitstraling. Kijk dus eerst wat u nog kunt met uw oude spullen, voordat u de tuincentra bestormt! Dit scheelt een hoop geld en vooral een hoop ergernis volgend jaar. Want.de trends zijn elk jaar weer anders.

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen