Inleiding


Jaarlijks wordt over de hele wereld het oude jaar verjaagd en het nieuwe binnengehaald. Vuurwerk, oliebollen en andere feestelijkheden zorgen voor een gezellige avond met vrienden en familie tot in de vroege uurtjes van nieuwjaarsdag. En dan volgen in de weken erna nog ettelijke nieuwjaarsborrels en -brunches. Hier vindt u tips en informatie voor de organisatie van een superfeest!

De laatste dag van het jaar is altijd een reden voor een feestje….

Natuurlijk helpen we u met uitgebreide tips en adviezen voor het organiseren van een gezellige jaarwisseling. Thuis of buiten de deur, met of zonder kinderen. Uw voorbereiding begint bij onze VanHarte Tip Top Tien voor Oud & Nieuw.
Lees verder hoe u uwzelf en uw huis – met vaak simpele aanpassingen – helemaal in Oud&Nieuw-sfeer brengt. En welke ideeën we verzamelden voor themafeesten en gezellige avonden thuis. Ook aan de kinderen hebben we gedacht! Ook muzikale inspiratie ontbreekt niet. Lees welke muziek uw jaarwisseling extra sfeer geeft.
Vraagt u zich ondanks alles toch nog af hoe u de avond door moet komen? VanHarte ontwikkelde het Goede Voornemensspel. Leuk tijdverdrijf op oudjaarsavond of nieuwjaarsdag en uw ‘stok achter de deur’ om uw goede voornemens dit jaar echt ten uitvoer te brengen. Natuurlijk vertellen we u ook alles over het afsteken van vuurwerk.
En oudjaarsavond zou geen echte oudjaarsavond zijn zonder heerlijke hapjes en drankjes. VanHarte zocht ze voor u uit. Met natuurlijk… hét recept voor oliebollen!
En dan tenslotte de dag na de avond ervoor: nieuwjaarsdag. Ook voor deze eerste dag in het eerste jaar van het nieuwe millennium verzonnen we leuke activiteiten. Voor hen die uit willen rusten van het afgelopen jaar 2004 én voor hen die actief aan 2005 willen beginnen.

VanHarte wenst alle bezoekers een gezond en voorspoedig 2005 !

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen