De Hartenbruiloft


Liefde en harten horen bij elkaar. Dit blijkt wel uit allerlei woorden en uitdrukkingen. Als de liefde niet goed afloopt, laat het hart van zich horen. Hartzeer of het absolute dieptepunt.een gebroken hart.Ook de mooie kanten van de liefde vinden we in onze taal terug. Wat dacht u van ‘de sleutel tot iemands hart vinden’ of ‘met heel je hart van iemand houden’. Heel gepast dus om dit symbool tot thema van uw bruiloft uit te roepen.

De hartvorm is aantrekkelijk en makkelijk toe te passen in drukwerk en ook in kleding. Een creatieve banketbakker kan met het hartmotief van een bruidstaart ook zeker een kunststukje maken. Leuk verpakte hartesnoepjes of ‘Liefde is’-boekjes zijn stijlvolle bedankjes voor uw gasten. Geef ook het receptieboek de vorm van een hart.

Ook in de lokatie en catering kan het hartenthema tot uitdrukking komen. Kies voor een romantische lokatie, zoals een mooi kasteel of landhuis. De hartenvorm kan zelfs worden gebruikt in de decoratie van het voedsel. Geef bepaalde gerechten passende namen mee, zoals hartsterkende soep of bouillon, hartverwarmende vleesgerechten, dessertbuffet met hart en ziel. En misschien is voor het feest een Harten-karaoke een leuk idee? Alle nummers die worden gezongen, moeten het woord hart in de tekst hebben. De voorraad liedjes, Engels en Nederlands, om uit te kiezen is vrijwel onuitputtelijk!

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen