Buiten de deur in de praktijk 6


Wij horen graag alles over uw ervaringen met kinderfeestjes buiten de deur. Wat ging er mis, wat was fantastisch? Uit de verhalen die we tot nog toe ontvingen, blijkt in elk geval al één ding: kastelen spreken tot de verbeelding!

Dartelen in Darteldorp

Ria: “Onze dochter vierde haar verjaardag met haar vriendinnetjes in Darteldorp. Dit is een overdekte speeltuin bij de zwarte markt van Beverwijk. Je kunt er eten bestellen of zelf eten en drinken meenemen. Op vrijdag is er ook disco.”

De stad in

A. Janssen: “Wij vieren de elfde verjaardag van onze dochter met een bezoek aan de stad. Ze mag vijf vriendjes meenemen. Ieder krijgt 5 euro mee. Dit mogen ze opmaken aan wat ze maar willen. Als al het geld op is, krijgen ze allemaal een frietje. Zo heb je met relatief eenvoudige middelen toch een gezellige verjaardag”

Ballenbak

Oene:”We hadden dit jaar voor de verjaardag van onze achtjarige dochter wilde plannen: een ontdekhoek en speur- en knutseldingen, in en rond het huis. Met achttien(!) kinderen. Aangezien we beide uit het onderwijs komen, zagen we daar niet tegen op. Spijtig genoeg overleed haar opa vlak voor de verjaardag en de begrafenis was een dag voor het kinderfeest. Het wilde plan werd in de koelkast gezet. Een vriendinnetje van mijn dochter vertelde toen van Balorig in Zoetermeer. Dit is een super ballen-/spring-/kruip-door-sluip-door-bak die in een oud zwembad is gebouwd. Van 11.00 uur tot 14:00 uur hadden de kinderen de tijd om zich hier volledig uit te leven. Ze kregen patat en limonade en we gingen met de Sprinter heen en terug. Vooraf hebben we de cadeautjes uitgepakt en achteraf deden we een paar (kring)spelletjes en werd er gedanst.”  

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen