Bruidsbanket in de praktijk


Niets is leerzamer dan uw eigen ervaringen. Op de tweede plaats komen de ervaringen van een ander. Op deze pagina verzamelen we bloopers, succesverhalen en al het andere dat het publiceren waard is. Uw verhalen horen we daarom graag!

 

Taart op maat

Jolanda: “Behalve de mogelijkheden die jullie in de site vermelden voor decoratie van de bruidstaart deze tip. Er zijn in Nederland ook verschillende adressen voor fraaie bruidstaarten volgens de Engelse methode. Met prachtige bloemen van suiker, schitterend gespoten randen en ornamenten. Maar ook de zgn. caractercakes zijn heel apart.

 

Dat wil zeggen dat er op de taarten een decoratie wordt gemaakt van suiker (in diverse kleuren mogelijk) die van toepassing is op het bruidspaar. Bijvoorbeeld: als het echtpaar dol is op duiken, dan kan de taart worden gedecoreerd met een diepzeedecoratie met vissen, waterplanten en zelfs duikers. Voor adressen kun je o.a. terecht bij het Dutch Sugarcraft Guild in Den Haag.

Vanharte

Vanharte is de grootste en meest bekende feestsite van Nederland. Bij ons vind je informatie over alle bekende en minder bekende feestdagen en feesten.

Recente artikelen