donderdag, mei 25, 2017

Kontje Apart voor de Juf: Gewoon hetzelfde en Warme en koude dranken

  • 1837.jpg

Listing Details

Gewoon hetzelfde en Warme en koude dranken: Op veel scholen trakteren jarige kinderen ook leerkrachten in andere klassen. Voor een beetje school betekent dit al snel 150 traktaties per jaar per leerkracht! Misschien een reden om soms te kiezen voor 'een kontje apart' voor juf of meester. Maar dat hoeft natuurlijk niet...

 

Gewoon hetzelfde

Joke: "Ik ben juf, en bij ons op school is het gebruikelijk dat wij dezelfde traktatie krijgen als de kinderen. Niet meer dan normaal en ook nog eens erg leuk! De ene traktatie is leuker dan de andere. Veel succes met www.vanharte.nl."

 

Ingrid: "Als kind vond ik het altijd al oneerlijk als de juf of meester iets lekkers krijgt en jijzelf een 'vies' stukje kaas of augurk op moest eten. Mijn dochter van 7 heeft ook al eens zo'n opmerking gemaakt. Dus de juffen en meesters krijgen van mijn dochter en zoon gewoon iets wat de andere kinderen ook krijgen. En ze reageren er heel leuk op!"

 

Warme en koude dranken

Daniella: "Koop een goedkope beker doe daar een zakje capuccino, een theezakje en een zakje suiker met een roerstaafje in."

 

 

Loes: "Koop zakjes oploskoffie in verschillende smaken (Wiener Melange, espresso, cappuccino en dergelijke) en thee (zomer-, herfst-, winter- of lentethee). Verpak een zakje koffie of thee met een chocolaatje, after-dinnermint of iets dergelijks in cellofaan. Doe er een grote raffiastrik omheen en hang er een kaartje aan met de naam en leeftijd van de jarige."

 

Ingrid: "Het is ook leuk (vooral in de winter) om in plaats van koffie, zakjes soep te gebruiken. Hierbij doet u dan croutons of een soepstengel." 

 

Erika: "Omdat ik mijn tweeling (die ook nog eens net na sinterklaas jarig is) iets wil laten trakteren dat ook nog iets met elkaar te maken heeft, heb ik het volgende bedacht. De een trakteert de juffen en meesters een zakje soep, en de ander zo'n doosje soepstengeltjes met smeerkaas. Een hartig hapje voor de juffen en meesters na alle zoete dagen."

 

Ilja: "Wij hebben onze dochter haar juf een klein flesje wijn laten geven. Zo'n mini-flesje, met daarop een zelfgetekend etiket. Versierd met wat krullint zag het er echt leuk uit.

 

Meer Voor de Juf>> 1 2 3
Rate this listing
★★★½
2 votes
Favoured:
0
Reviews (3)
by

★★★
Tractatie juffen
Ik heb de kleuterjuffen eens een thee glas gegeven met snoephartjes er in en verschillende soorten thee. Even in cellofaan papier inpakken en leuk geleurd lintje er om heen.... voila klaar. Zelfde idee op het kinderdagverblijf. Wat ook leuk is, is een klein potje kopen met bloemzaadjes of kruiden. Of inderdaad gewoon wat de rest ook krijgt een gezond stokje met kaas/ worst/ komkommer/ tomaat/ augurk/ druif enz.
De juf had bij deze tractatie echt zo iets van eindelijk weer eens een gezond verstandig snoepmoment
by

Soep traktatie
Ik heb mijn zoon een doorzichtige hoge plastic beker gevuld met een soepstengel, croutons en een cup a soup met een opkikker laten uitdelen aan de juffen en meesters. Leuk ingepakt in cellofaan, met wat slingertjes eraan. Op het kaartje stond een kikkertje op de voorkant, en binnenin zijn naam en leeftijd!
by

traktaties meesters, juffen
Omdat juffen en meesters vaak met chocolade en bonbons worden opgezadeld, probeer ik juist iets praktisch voor hun te vinden. Teamleden zijn daar namelijk gek op. Zo heb ik in het verleden al op fakkels, vrolijke post-it blokjes, zeesterren waxinelichtjes, zakjes met bloemen of groentenzaadjes, houten lepels, mini douchegel(vakantieperiode) laten trakteren. Bij winkels als de Wibra, Zeeman, Aktion, Kruidvat of Trekpleister zijn regelmatig aanbiedingen van 50 cent of minder. Je moet regelmatig een keer binnenlopen en niet pas als je kind jarig is!

Submit review See all 3 reviews

Onderwerpen

Feestdagen

Laatste aanvullingen