zondag, mei 28, 2017

Creatieve cakejes: Nog meer ideeen voor versierde cakejes

  • 1814.jpg

Listing Details

Nog meer ideeen voor versierde cakejes: Cakejes, soesjes en broodjes zijn een ideale traktatie. U versiert ze in een handomdraai en er zijn maar weinig kinderen die ze niet lusten of mogen. De populariteit van cake als traktatie blijkt ook wel uit het aantal inzendingen.

 

Versierde cakejes


Valeru: "Koop of bak een cake en snij die in plakjes. Geef elk kind een doosje smarties en aardbeidropveters. Ga met slagroom langs en laat de kinderen zelf hun cake versieren."

 

Jyoty: "Besmeer cakejes met glazuur, zodat je roze koeken krijgt. Leg stukjes dropveter gekruist op de koek en spuit in de schuine vakjes slagroom."

 

Sylvia: "Maak met Smarties en mini-M&M's gezichtjes op  mini-glacés (koeken met roze glazuur). Plak de snoepjes vast met glazuur."

 

 

Neem een kant-en-klaar cakeje (of bak ze zelf). Prik een snoepje (spekje, kikkertje, muisje....) aan een papieren parapluutje en prik parapluutje in het cakeje

 

Marja: "Snij van een grote blok cake kleine blokjes. Zoek een paar leuke, kleine klei-uitsteekfiguurtjes. Steek figuurtjes uit dunne plakken kokosbrood. Plak de figuurtjes met een likje chocopasta op de cake."

 

Sandra: "Besmeer kant-en-klare Madeleinecakejes met hazelnootpasta. Versier ze met bijvoorbeeld berenkoekjes, clownkoekjes en strooi er decoratiehagel op."

 

Meer Creatieve Cakejes >> 1 2 3 4 5 6
Rate this listing
★★★
1 vote
Favoured:
0
Reviews (1)
by

Bob de bouwer
Maak ronde plakken uit een cake. Leg hierop halve cirkels geel eetpapier(pet) en de andere helft van roze eetpapier. Maak met een glazuurstift de pet en het gezicht van bob erop en je hebt leuke cakejes. In de pet kan je de leeftijd van je kind zetten.

Submit review See all 1 reviews

Onderwerpen

Feestdagen

Laatste aanvullingen