donderdag, juni 22, 2017

007-feest

  • 1625.jpg

Listing Details

Als je zoon een jaar of 10 wordt, mag het feestje echt niet meer te kinderachtig zijn. Hij heeft tenslotte een reputatie hoog te houden bij zijn vrienden. Gelukkig kan een 007-feest ook voor zulke grote knullen nog heel leuk zijn.

 

Uitnodigingen
(Bezoek ook onze algemene rubriek Uitnodigingen)

 

Maak een stoere kaart met stoere plaatjes van snelle auto's, Martini-glazen, champagne et cetera. Achterop of binnenin bijvoorbeeld de tekst:

'Beste aanstaande geheim agent, Naar aanleiding van je aanmelding voor de opleiding tot geheim agent kan ik je het volgende mededelen: Je bent uitgekozen voor de opleiding van . De eerste en tevens laatste bijeenkomst is op . Je wordt om verwacht op . Als alles goed verloopt, word je rond weer thuisgebracht.'

 

 

Aankleding

 

Versiering
Hier hoeft u weinig tijd aan te besteden. Het grootste deel van het feest speelt zich buitenshuis af, en versieringen worden al snel te kinderachtig gevonden. Eventueel een James Bond-muziekje op de achtergrond en slingers en ballonnen met een stoer logo.

 

Verkleden
U kunt de gasten ook vragen stoer verkleed te komen (met donkere zonnenbril bijvoorbeeld).

Rate this listing
★★
5 votes
Favoured:
0
Reviews (2)
by

007
Voor meisjes (en jongens)is het leuk om het geen
007, maar een totally spies feest te noemen (genoemd naar de bekende tekenfilm op Jetix)
Laat de kinderen met zonnebril komen, maak per kind een foto, druk het af en plak het op een kaart (paspoort). Vul het paspoort aan met een vingerafdruk, de lengte (opmeten) en laat ze zelf naam en geboortedatum invullen.

Daarna een spannende speurtocht om cijfers bij elkaar te krijgen. Deze cijfers moeten ze thuis om zetten in letters.

"wat mist er" spelen. Je legt 10 voorwerpen (zonnebril, mobieltje, pistooltje, e.d) neer, een kind gaat op de gang. Een ander kind pakt iets weg. Kind komt terug en moet raden wat ontbreekt.
by

Drankjes en hapjes
Ik heb van pakjes appelsap oid mobieltjes gemaakt.
Pak de pakjes in zwart inpakpapier in. Met witte ronde plakkertjes (kant en klaar te koop) maak je de toetsen en met een rechthoekige stikker maak je het venster waar je eventueel een berichtje op kunt schrijven.

Van negerzoenen heb ik bommen gemaakt, door er een stukje dropveter als lontje in te steken.

Submit review See all 2 reviews

Onderwerpen

Feestdagen

Laatste aanvullingen