donderdag, juni 22, 2017

Cadeautje in de lucht

 • 1483.jpg

Listing Details

Volg de stap-voor-stap beschrijving en laat uw vrienden en familie versteld staan. Dit jaar heeft ook u een prachtige surprise!


Het idee is om uw cadeautje te verpakken in een ballon. Dat gaat als volgt…

 

Benodigdheden:

 • doorzichtige ballonnen
 • serpentines en confetti
 • een stukje afvoerbuis
 • afplaktape
 • één of meer kleine cadeautjes
 •  

   

  Stap 1
  Zoals u weet is een ballon zeer rekbaar. Om de ballon nog soepeler te laten worden moet men flink aan de ballon trekken, zowel in de lengte als in de breedte. Vergeet vooral het tuitje niet! Het spreekt voor zich dat het cadeau niet al te groot kan zijn, maar het zal u verbazen wat er mogelijk is!

   

  Stap 2
  Neem een stuk afvoerpijp en beplak deze aan één uiteinde met tape om de scherpte eraf te halen, zodat de ballon niet kapot gaat.

   

  Stap 3
  Dit is eigenlijk een klusje waar u wat hulp bij kunt gebruiken. Span de opening van de ballon om de buis. Probeer de hals van de ballon zover mogelijk over de buis te trekken zodat de opening optimaal kan worden benut.

   

  Stap 4
  Verpak het cadeautje of de cadeautjes zo gezellig mogelijk en laat deze via de buis in de ballon zakken. Cadeautjes van zachte materialen mogen wat groter zijn, omdat u deze nog kunt vervormen.

   

  Stap 5
  Stop ook nog feestelijke materialen zoals serpentines en confetti in de ballon, des te groter is het effect als het cadeau wordt uitgepakt. Plof!!!

   

  Stap 6
  Als laatste stap blaast u de ballon natuurlijk op! Dit kunt u op de conventionele manier doen, met de mond dus. Of met helium, er zijn in de speelgoedzaken flesjes helium te koop. Op deze manier kunt u uw cadeautje laten zweven! Wees wel voorzichtig want voor u het weet hangt het cadeau aan het plafond! Dus ook deze stap vereist een helpende hand, zodat u op uw gemak de ballon kunt sluiten en aan een touwtje of slinger kunt bevestigen.

   

  NB: Een ballon kan makkelijk worden beschreven met een stift, het is misschien leuk om een persoonlijke groet of zelfs een sinterklaasgedicht op de ballon te schrijven. Probeer wel even uit of de stift niet vlekt of kan worden weggeveegd.

   

  Rate this listing
  ★★★½
  7 votes
  Favoured:
  0
  Reviews (3)
  by

  ballon met helium!
  helium gaat uitstekend als je er geen cadeautje maar een briefje in doet en geeft een heel leuk effect. Wij hebben de ballon met helium en een briefje gevuld. Op het briefje staat de plaats waar hij/zij het cadeautje moeten zoeken. Ballon in doos gepakt en met een geicht aan het begin van de avond laten openen. Ballon stijgt op en mocht pas als laatste worden uitgepakt. Nieuwsgierig dat onze dochters waren!
  by

  helium en gewicht
  Zodra er iets in de ballon zit,heeft helium niet meer de trekkracht om de ballon te laten zweven, lucht erin lijkt mij dus een stuk goedkoper voor hetzelfde effect
  by

  ba
  je kan beter niet groote kado's hebben dan past het niet in de ballon

  Submit review See all 3 reviews

  Onderwerpen

  Feestdagen

  Laatste aanvullingen